Nederlands English Francais Deutsch
Gordonstraat 2-28, Schiedam (NL, 3117MS)

Verkeersinfo

0 files

De laatste wijziging was:
woensdag 21 oktober 2020 17:43:21

Weer

Af en toe zon, kans op een bui en tijdelijk veel wind Verwachting voor vandaag en morgen

Hier en daar breekt de zon door en met name in het noordwesten is nog een enkele bui mogelijk. Het is zacht met een maximumtemperatuur van 17°C in het noordelijk kustgebied tot 21°C in het zuidoosten. De wind draait van zuid naar zuidwest en neemt toe naar vrij krachtig tot krachtig, aan zee en op het IJsselmeer naar hard tot stormachtig, 7-8 Bft. Vooral in de kustprovincies komen dan zware windstoten van 75-90 km/uur voor, langs de noordwestkust zijn windstoten van 90-100 km/uur mogelijk. In de tweede helft van de avond neemt de wind van het zuiden uit weer af.

Komende nacht is het wisselend bewolkt en vooral het noordwesten en zuidoosten maken kans op een bui. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 14°C en de zuidwestelijke wind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig, later mogelijk hard.

Donderdag overdag zijn er perioden met zon en blijft het groot deel van de dag vrijwel droog. Pas in de loop van de middag kunnen er in het noordwesten en zuidoosten enkele buien ontstaan. De middagtemperatuur ligt tussen 14°C in het noordwesten en 18°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig of hard. In de avond neemt de wind van het zuiden uit af. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/10/2020 15.19 uur LT

   (Bron: weeronline.nl)