Nederlands English Francais Deutsch
Gordonstraat 2-28, Schiedam (NL, 3117MS)

Verkeersinfo

0 files

De laatste wijziging was:
zondag 29 maart 2020 12:50:27

Weer

Vrij koud met tamelijk veel wind. Vooral maandag enkele buien Verwachting voor vandaag en morgen

Vandaag is er in het westen en noordwesten veel ruimte voor de zon, maar de eerste uren kan er in het zuidwesten nog een enkele bui voorkomen. In het oosten en zuidoosten komt er geleidelijk meer bewolking en valt er wat lichte regen of een winterse bui. Vanavond wordt het in het zuidoosten droog en klaart het overal breed op. De noord- tot noordoostenwind is (vrij) krachtig tot krachtig. Langs de kust en op het IJsselmeer is de wind hard. De maxima liggen rond 7°C, maar door de stevige wind voelt het nog een stuk kouder aan. Vanavond neemt de wind af.

Komende nacht zijn er eerst brede opklaringen en gaat het landinwaarts licht vriezen. In de kustgebieden blijft de temperatuur (net) boven het vriespunt. In de loop van de nacht raakt het in het noorden bewolkt en tegen de ochtend kan er daar een enkele (winterse) bui vanaf zee binnendrijven. De wind draait geleidelijk naar noordwest en is zwak tot matig, in de kustgebieden vrij krachtig.

Maandag overdag trekt een gebied met bewolking en een aantal buien van noord naar zuid over het land. In de ochtend kunnen de buien landinwaarts lokaal nog een winters karakter hebben. In het zuiden is het eerst droog met nog geregeld zon. Later in de middag en in de avond wordt het van het noorden uit droog en klaart het op. De maximumtemperaturen liggen rond 8°C bij een matige, langs de kust vrij krachtige, noord- tot noordwestenwind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/03/2020 11.38 uur LT

   (Bron: weeronline.nl)