Nederlands English Francais Deutsch
Nijmeegsebaan 31, Groesbeek (NL, 6561 KE)

Verkeersinfo

0 files

De laatste wijziging was:
zondag 17 november 2019 23:44:19

Weer

Bewolkt en perioden met regen, in het oosten veel regen Verwachting voor vandaag en morgen

Het is bewolkt en het regent of motregent van tijd tot tijd. In de middag gaat het met name in het oosten weer harder doorregenen. De meeste neerslag valt dan ook in de oostelijke helft, waar tot en met komende nacht op meerdere plaatsen meer dan 20 mm valt, plaatselijk tot 40 mm. In de loop van de avond wordt het in het zuidwesten en later westen geleidelijk droog en komen er enkele opklaringen voor, hoewel een enkele bui niet uitgesloten is. De middagtemperatuur ligt tussen 5°C in het zuidoosten en 8°C in het noordwesten. De wind komt uit west tot noordwest en is zwak tot matig, in het oostelijk Waddengebied is deze krachtig, 6 Bft. In de loop van de dag trekt de wind ook elders langs de kust aan tot krachtig, mogelijk hard, 7 Bft.

Komende nacht valt er in de noordoostelijke helft eerst nog regen maar van het westen uit breiden opklaringen zich langzaam uit. Vooral in de kustgebieden komen nog wel enkele buien voor. De minimumtemperatuur ligt tussen 1°C in het zuidoosten en 7°C in het noordwesten. De wind draait verder naar het westen en is zwak tot matig, langs de kust is de wind noordwestelijk en in het noordelijk kustgebied nog (vrij) krachtig, 6 Bft.

Morgen overdag zijn er opklaringen. Vooral in de kustprovincies komen nog enkele buien voor. De middagtemperatuur ligt rond 7°C. De wind is westelijk, later zuidwestelijk en wordt overal zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/11/2019 09.32 uur LT

   (Bron: weeronline.nl)