Nederlands English Francais Deutsch
Nieuwe Binnenweg 355, Rotterdam (NL, 3023)

Verkeersinfo

0 files

De laatste wijziging was:
vrijdag 27 november 2020 09:03:43

Weer

Wolkenvelden, af en toe (mot)regen, lokaal mist. Morgen in de zuidhelft zon Verwachting voor vandaag en morgen

Vanochtend zijn er wolkenvelden en valt er in een strook van zuidwest naar noordoost lokaal regen of motregen. In het noorden en zuidoosten komen opklaringen voor. In het noorden komen in deze opklaringen mistbanken voor, deze zullen in de loop van de ochtend oplossen. Vanmiddag wordt het op de meeste plaatsen droog en is het overwegend bewolkt, hoewel de zon in het zuidoosten tevoorschijn komt. De maximumtemperatuur ligt tussen 7°C in het noorden en 10°C in het zuidoosten. De zwakke wind komt aanvankelijk uit uiteenlopende richtingen en wordt in de loop van de dag oostelijk.

In de loop van de avond klaart het van het zuiden uit op. Vooral in het noorden en zuidwesten blijven ook enkele wolkenvelden over. In de loop van de nacht ontstaat er in de noordelijke helft van het land op veel plaatsen mist. Het blijft droog en de minimumtemperatuur ligt tussen -1°C in het oosten en zuidoosten en 4°C aan zee. Er staat een zwakke, aan zee matige oostenwind.

Zaterdagochtend gaat de mist in het noorden en oosten maar langzaam over in lage bewolking. Verder zijn er zonnige perioden en breidt de lage bewolking zich langzaam naar het midden uit. Het blijft overal droog. De middagtemperatuur varieert van 5°C in het noorden en 10°C in het zuidoosten. De oostenwind is matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/11/2020 07.57 uur LT

   (Bron: weeronline.nl)