Nederlands English Francais Deutsch
Suwâldsterdyk 12, Hardegarijp (NL, 9254 LA)

Verkeersinfo

0 files

De laatste wijziging was:
maandag 22 juli 2019 08:17:49

Weer

Eerst bewolkt, geleidelijk steeds meer zon en droog. Dinsdag tropisch warm Verwachting voor vandaag en morgen

Vanochtend is er aanvankelijk veel hoge bewolking aanwezig, maar vanuit het westen wordt het in de middag steeds zonniger. Het blijft droog en de middagtemperatuur loopt uiteen van 23°C in het uiterste noorden tot 29°C in het zuiden. De wind draait naar zuidwest tot west en wordt matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. In het noordwestelijk kustgebied kan de wind 's ochtends tijdelijk krachtig zijn. In de avond neemt de wind landinwaarts af naar zwak, langs de kust en op het IJsselmeer naar matig.

In de nacht naar dinsdag zijn er opklaringen en is het droog. Er kan wat nevel of een ondiepe mistbank ontstaan. De temperaturen dalen naar waarden rond de 16°C. De wind is zwak tot matig en komt uit een zuidelijke richting.

Dinsdag overdag is het zonnig en met temperaturen tussen 30 en 34°C wordt het op veel plaatsen tropisch warm. Alleen in het noordelijk kustgebied blijft de temperatuur met 28°C iets achter. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. Aan zee kan in de loop van de dag een wind van zee opsteken waardoor de temperatuur daar enkele graden daalt. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/07/2019 07.14 uur LT

   (Bron: weeronline.nl)