Nederlands English Francais Deutsch
Suwâldsterdyk 12, Hardegarijp (NL, 9254 LA)
Niet op live omgeving zichtbaar:


Vervoer & verkeer


Cultuur & vrije tijd


Overig


Verkeersinfo

129 km / 42 files

De langste file is 7 km en staat op de A15


De laatste wijziging was:
donderdag 23 mei 2019 15:58:09

Weer

Zonnige perioden Verwachting voor vandaag en morgen

Vandaag blijft het droog en is er veel ruimte voor de zon, wel zijn er in het binnenland wat stapelwolken ontstaan en drijft er van het zuidwesten uit af en toe sluierbewolking binnen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C langs de noordwestkust tot lokaal 23°C in het zuidoosten. De zuidelijke wind is zwak tot matig. In de loop van de dag wordt de wind overal zuidwestelijk en is overwegend matig.

Komende nacht zijn er enkele wolkenvelden maar klaart het op veel plaatsen op. Het blijft droog en de minimumtemperatuur komt uit op 8°C in het noorden tot 11°C in het zuiden. De wind komt uit het zuiden en is overwegend zwak.

Morgen overdag zijn er opnieuw enkele wolkenvelden maar de zon zal op veel plaatsen wel te zien zijn. In het zuidoosten kan er in de loop van de middag een bui voorkomen, elders blijft het droog. Het kwik stijgt naar 18°C aan zee tot lokaal 23°C in het zuidoosten. De wind draait in de ochtend naar het westen en neemt toe naar matig. In de loop van de middag en avond draait de wind verder naar een noord- tot noordwestelijke richting en neemt boven land af naar zwak. In het noorden blijft de wind matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/05/2019 12.53 uur LT

   (Bron: weeronline.nl)