Nederlands English Francais Deutsch
Fortwachter 1-3, Vijfhuizen (NL, 2141EE)
Vervoer & verkeer


Cultuur & vrije tijd


Overig


Verkeersinfo

0 files

De laatste wijziging was:
dinsdag 16 oktober 2018 02:02:02

Weer

Enkele wolkenvelden. Overdag zonnig, droog en zeer warm Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht zijn er in het zuiden brede opklaringen. In het noorden is meer bewolking aanwezig, maar ook daar klaart het in de loop van de nacht steeds meer op. In opklaringsgebieden zijn in het westen op diverse plekken mistbanken ontstaan, dit kan ook elders gebeuren. Het blijft droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 15°C langs de kust en ongeveer 10°C plaatselijk landinwaarts. De wind is zwak en veranderlijk.

Overdag is het zonnig en droog, wel komt er soms wat hoge bewolking overdrijven. De temperatuur ligt tussen 20°C op de Wadden en 26°C in het zuidoosten. De zuidelijke wind is zwak, in de kustgebieden matig.

In de avond en nacht naar woensdag komt er steeds meer hoge bewolking het land binnendrijven. Lokaal kan er een mistbank ontstaan. Het blijft droog. De wind is zwak en komt uit een zuidelijke richting. De minimumtemperatuur ligt tussen de 10 en 13°C.

Woensdag overdag is er veel hoge bewolking aanwezig. Het blijft droog. De wind is overwegend zwak en draait naar een noordwestelijke richting. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C in de kustgebieden en ongeveer 23°C in het zuidoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/10/2018 01.23 uur LT

    (Bron: weeronline.nl)