Nederlands English Francais Deutsch
Aphroditestraat 39, Tilburg (NL, 5047 TW)
Vervoer & verkeer


Cultuur & vrije tijd


Overig


Verkeersinfo

0 files

De laatste wijziging was:
zondag 18 maart 2018 06:31:35

Weer

Snijdend koud. Zonnig, in het zuiden wolkenvelden Verwachting voor vandaag en morgen

Vandaag is het in de noordelijke helft van het land overwegend zonnig, elders komen ook wolkenvelden voor. In het zuidoosten is er in de ochtend kans op wat lichte sneeuw, verder is het overwegend droog. In de vroege ochtend is er in het zuiden een kans op lokale gladheid als gevolg van sneeuwresten of bevriezing van natte weggedeelten. De middagtemperatuur ligt rond +1°C. Er staat nog steeds een snijdend koude oost- tot noordoostenwind, boven land overwegend vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, in de ochtend in het Waddengebied mogelijk nog stormachtig, 8 Bft.

Komende nacht is het helder en vriest het licht, lokaal matig. De minimumtemperaturen liggen tussen -3°C en -6°C. Er staat een matige, aan de kust vrij krachtige of krachtige oostelijke wind.

Morgen overdag is het zonnig en blijft het droog. De maximumtemperatuur komt uit op een graad of 3 en er staat een matige noordoostelijke wind. In het zuidwesten is de wind tot in de middag nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/03/2018 05.20 uur LT

   (Bron: weeronline.nl)